top of page

Hva er klubbmedlemskap i Himmelpartner?

Oppdatert: 22. jan.

I Himmelpartner har vi et klubbmedlemskap som gir deg som medlem en rekke fordeler. Vi ønsker å gjøre det enkelt og billig slik at alle som vil kan ta del i vårt klubbmedlemskap og derfor gir vi deg tilgang til kommende fordeler for kun kr 300,-/ i året!


Himmelpartner Magasinet


Som klubbmedlem hos oss får du tilsendt vårt magasin hjem i postkassa. Her kan du lese blant annet åpningsord fra Inge Røysland i hver utgave, rapporter fra misjonen, andakt og oppmuntringsord, kryssord og kommende arrangementer. Dette blir trykt opp seks ganger i året og kommer til deg i begynnelsen av måneden det blir sendt.


Digital tilgang


Få med deg våre konferansen og eventer digitalt gjennom at vi sender deg jevnlig med lydfiler, programmer og livesendinger fra våre møter. Dette vil du motta på e-post slik at du kun er et tastetrykk unna å følge med på det som skjer, og om det var noe spesielt du likte kan du se det om og om igjen.


Informasjon


Vi legger til rette for at all kommende informasjon kommer til våre klubbmedlemmer først. Dette gjør at man er først ut til å melde seg på konferanser og høre om nye kunngjøringer som ligger foran.


Meld deg på


Dersom du ønsker å bli klubbmedlem i Himmelpartner kan du enkelt gjøre dette ved å fylle ut et digitalt skjema med den informasjonen som vi trenger for å holde deg oppdatert. Etter dette legger du inn kortinformasjonen din og du vil trekt kr 300 for ett år som klubbmedlem. Når dette året er forbi vil du automatisk bli trekt for ett nytt år, med mindre man velger å melde seg av innen den tid.385 visninger

Kommentare


bottom of page